«Kahoot!» lanserer ny enhet for innhold – «Kahoot! Studio».

«Kahoot!» lanserer ny enhet for innhold – «Kahoot! Studio».

Den nye enheten vil levere gratis, originalt innhold til brukerne, for å hjelpe lærere og andre å spare tid. Første samling originalt innhold som lanseres er basert på læreplanen for 5. - 11. klasse innen matematikk. Kahoot! går med dette fra å være en læringsplattform basert på brukergenerert innhold, til å også tilby egenprodusert, originalt innhold.

Kahoot!, den spillbaserte læringsplattformen og et av de raskest voksende læringsverktøy i verden, lanserte i dag Kahoot! Studio. En ny enhet av Kahoot! som vil tilby originale, høykvalitets kahoot-spill, tilpasset pensum for grunnskolen og videregående. Innholdet vil produseres av Kahoot! og partnere, og vil i første omgang være et tilbud til lærere og studenter. De første samlingene med originalt innhold etter lanseringen der matematikk er i fokus, vil være engelsk, biologi, kjemi, historie og geografi for grunnskolen og videregående.

Etterhvert vil tilbudet utvides med samlinger fra Kahoot!s partnere slik som forlag, underholdning, sport, musikk, teknologi og mer. Med dette utvides tilbudet også til brukere i andre sektorer enn skole og utdanning.  

Kahoot! Studio - først for lærere og studenter, senere for andre
Det finnes allerede mer enn 20 millioner offentlig tilgjengelige kahooter, som spilles av over 50 millioner unike brukere hver måned. Likevel har lærere og elever i tidsklemma ytret et sterkt ønske om tilgang til ferdigproduserte, relevante kahooter til bruk i klasserommet. De ønsker å spille Kahoot! oftere, men å bruke mindre tid på å produsere eller lete etter innhold. Med bakgrunn i dette ønsket, lanseres nå Kahoot! Studio med innhold tilgjengelig for alle, helt gratis.

"Vi har ventet på denne typen tilbud fra Kahoot! og er veldig fornøyd med dette tilbudet! Kahoot! viser med denne lanseringen at de virkelig bryr seg om lærernes og elevenes behov", sier Nikolas Chatzopoulos, matematikk- og vitenskapslærer og innovasjonsdirektør på Platon Academy i Florida. "Selv om en enorm samling av offentlig tilgjengelige kahooter allerede finnes på plattformen, er det ofte behov for å finne ferdigprodusert innhold. Dette tilbudet vil gi oss større mulighet til å øke læringsutbyttet og engasjementet i klasserommet, uten å måtte bruke unødvendig mye tid. Elevene får samtidig gjøre mer av det de aller helst ønsker seg; å spille Kahoot!"

Fra og med i dag kan lærere og elever finne originale kahoot spill, laget av Kahoot! sitt eget team av eksperter innen K-12 (grunnskole og ungdomsskole). Alt de trenger å gjøre er å logge inn i Kahoot! (www.kahoot.com), klikke på et emne på startsiden og velge en relevant kahoot. Lærerne vil også kunne duplisere og tilpasse kahoot-spillene slik det passer dem og studentene deres. Studenter vil kunne bruke de samme kahootene til å repetere, øve og videreutvikle seg og sine medstudenter.