Captura UB tok gull i EM for Ungdomsbedrifter

Captura UB vant prisen for beste regnskap under EM for Ungdomsbedrifter i Oslo.
 
De siste tre dagene har jentene fra Hamar konkurrert med de 34 beste ungdomsbedriftene fra Europa på Europamesterskapet i Oslo. Gleden var stor da de kunne entre scenen for å motta den hederstunge prisen.
 
- Dette var kremen av ungdomsbedrifter og vi hadde kjempeharde konkurrenter. Vi er overlykkelige over å få en pris. EM har vært gøy - og ikke minst nervepirrende. Dette har helt enkelt vært en unik opplevelse, sier Silje Engh Hulleberg, daglig leder i Captura UB. Det var over 600 gjester fra 63 nasjoner i salen når de fem jentene fra Hamar entret scenen for å motta prisen, som ble delt ut av skattedirektør Svein Kristensen.
 
Regnskapsprisen er en etablert pris på NM for Ungdomsbedrifter, men det er første gang den deles ut på Europamesterskapet. Sammenslutningen ”Samarbeid mot svart økonomi” samarbeider med Ungt Entreprenørskap om å gi kunnskap om og forståelse innen regnskap, skattelov og avgiftsregler. Samarbeidet mellom Ungt Entreprenørskap og Skatteetaten er unikt i Europa, og konkurransen under Europamesterskapet er et av tiltakene for å dele erfaringer med søsterorganisasjoner i andre land.

 

Kilde; Skolemagasinet.