Demokratisk samarbeid mellom Donald og Eidsvoll 1814

Det er valg i Andeby også! I ukens Donald-blad (nr 37) er det valg i Andeby og et eget bilag om demokrati. Her er historien om «Keiseren av Apalveien,» laget av Knut Nærum og Arild Midthun, fakta-tidslinje om demokrati, demokratiquiz, - for ikke å glemme masse gode tips fra Hakkespettene om å engasjere seg for demokratiet. Bilaget er laget på oppdrag av læringsnettstedet Min Stemme som er en del av Eidsvoll 1814.

Valg i AndebyEvent på Eidsvoll.

17. September mellom 12 og 14 ducker Donald-tegneren opp på Eidsvoll 1814 (Wergelands hus) for å lære barna om demokrati på en kul og underholdende måte.
Det blir konkurranser og moro for store og små!

Minstemme.no er læringsressurser om demokrati og deltagelse for barn og ungdom. Innholdet blir til i samarbeid med mer enn 40 ulike organisasjoner. Min stemme er en del av Eidsvoll 1814, er finansiert av Kunnskapsdepartementet og gratis å bruke for alle.

Eidsvoll 1814 er Norges viktigste museum for demokratilæring. På www.eidsvoll1814.no finner du alt du trenger for et besøk i Eidsvollsbygningen der Grunnloven ble laget, og Wergelands hus – demokratisenteret for barn og unge.