Creaza på Bett 21. - 24. januar 2015

Creaza

Tradisjonen tro deltar Creaza på Bett 2015, men denne gangen sammen med en rekke norske bedrifter på den norske paviljongen "The Norwegian classroom".

Bett 2015For første gang samles norske bedrifter på ett sted på BETT.

«The Norwegian classroom» blir en stor og synlig markering i 2015. Målet er å vise kvaliteten og styrken blant norske EdTech-bedrifter. Fra onsdag 21. januar til lørdag 24. januar vil norske og internasjonale gjester kunne besøke mer enn 15 norske bedrifter som holder hus i en egen paviljong.

Det blir presentert en rekke løsninger for skole og utdanning fra mange ulike bedrifter. Noen leverer digitale tjenester, andre lager læremidler mens noen leverer hardware. Noen av selskapene har verden som marked, mens andre fokuserer på ekspansjon og utvikling i Norge.

Arkitektonisk er det norske klasserommet lyst og lett, med klare norske og nordiske kjennetegn. Her er det plass for presentasjoner og samtaler, samspill og inspirasjon.

Les mer om "The Norwegian classroom" på Edtech Norge.

Følg også #edtechnorge på Twitter og Instagram Kom og møt oss på stand B466!

Fagfest på Bett

Torsdag 22. januar inviterer norsk edtech-næring til fagfest i freshe nye lokaler i Old Street. Her møter du edtech-selskaper, lærere, skoleledere, skolemyndigheter, utdanningspolitikere og andre med passion for IKT og læring.

Det blir servert tilstrekkelig mat og drikke og du får mulighet til å lære om norsk edtech, danse og nettverke i London. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en helaften i «The Norwegian Classroom». Registrering på festen åpner den 11. desember og da gjelder det å være førstemann til mølla!

Ønsker du å delta, registrer deg her

Mer informasjon om festen finner du her