Salaby Bett finalist

Norsk finalist i BETT Awards

BETT: Verdens største messe for læring og teknologi.

Under messen kåres hvert år de beste aktørene innen læring og teknologi. 850 bedrifter og 34 000 deltakere samles på BETT-messen i London for å se det siste innen læringsteknologi. Her blir også den prestisjetunge kåringen BETT Awards avholdt, og i år er det én norsk representant blant finalistene: Salaby fra Gyldendal.

Den digitale barnehagen

Digitaliseringen gjør et sakte men sikkert inntog også i barnehagen, der den nye rammeplanen legger særlig vekt på de digitale ressursenes evne til å skape læring gjennom lek og utforskning. Nettopp denne tilnærmingen har vært førende når Salabys pedagoger, designere, illustratører og utviklere har laget Salaby Barnehage.
Løsningen har innhold for alle aldersgruppene i barnehagen. Innholdet skal trigge barnas nysgjerrighet og humor, og gi mulighet for å reflektere over de ulike temaene som løftes fram i rammeplanen.

Sitat

«Barnehagen fortjener digitalt innhold av høy kvalitet. Å lage innhold som barna synes er morsomt, samtidig som det er pedagogisk forankret og lett for de voksne å ta i bruk, var noe av det viktigste vi gjorde i 2018. Ved å legge læringen til et univers som barna kan leve seg inn i og leke med, og ved mye bruk av humor, har vi sett at vi også klarer å engasjere de yngste barna. Vi er vanvittig glade over å bli vist den anerkjennelsen det er å være finalist i BETT Awards.», sier redaksjonssjef i Salaby, Hanne-Mari Eide Bennett.

Fakta:

• Salabyredaksjonen utgjør et kreativt miljø i Gyldendal Norsk Forlag
• Salaby er Norges største digitale læremiddel for barnetrinnet
• Skoleåret 2018/2019 fyller Salaby 10 år
• BETT er verdens største messe for læringsteknologi og står bak BETT Awards. Selve kåringen finner sted onsdag kveld (23.01.2019).
• Salaby barnehage er finalist i kategorien «Early years content»

Les mer om prisen her: http://bettawards.com/finalists/