”Alle” er på BETT i London

London befester sin posisjon som leder av Ed-Tech markedet. Årets utgave av verdens største messe for teknologi i skolen er i gang. Arrangementet blir stadig mer sentral i den teknologiske utviklingen for fremtidens skole.

Simen Spurkeland
Simen Spurkeland

Det forventes at minst 35.000 mennesker tar turen til Excel (stedet konferansen er i) og besøker årets BETT. I tillegg er over 850 utstillere på plass, samt 200 foredragsholdere. En av de første som var på scenen i den store arenaen første dag og hold innlegg, var norske Simen Spurkland (Bildet).

Læreren som underviser i Bærum, er godt kjent i Norge, men tok også BETT med ”storm”.

Flere norske lærere skal i ilden de kommende dagene.

Nytt av året er at det også holdes en side-konferanse i samarbeid med BETT i Westminster kalt Learnit. Dette er en mer teoretisk konferanse med faglig innhold. Mange tusen deltakere er også der.

Mange under-konferanser

Årets utgave av BETT har i tillegg til de direkte samarbeidende konferansene også en rekke underkonferanser arrangert av nordmenn. Oslo Ed-Tech cluster har sin egne stand med en rekke norske selskaper.

Its learning, LIN education, RIKT, Scandec, Interactive Norway og til og med vi i SkoleMagasinet har tur med faglig innhold.

Det har selvfølgelig også NPeD og ikke minst Utdanningsdirektoratet med sitt Nordic@bett som arrangeres i ettermiddag (24.01) med full sal i University College London. NPeD har den største gruppen med rundt 150 nordmenn.