Åpning av NKUL med utdeling av gullepleprisen

Norsk Pedagogisk Dataforening sin Gulleplepris for 2024 ble i dag tildelt lærer ved Knappskog skule i Øygarden, Ingvild Vikingsen Skogestad.

Jury formann Bente Moen Krsitiansen delte ut prisen til Ingvild Vikingsen Skogestad i formiddag; foto Vidar Alfarnes.
Jury formann Bente Moen Krsitiansen delte ut prisen til Ingvild Vikingsen Skogestad i formiddag; foto Vidar Alfarnes.

Det var i sammenheng med åpningen av årets NKUL, at gullepleprisen ble delt ut. Dette er for øvrig den trettiende gangen at NKUL blir arrangert.

Vinneren Ingvild Vikingsen Skogestad har gjennom mange år utmerket seg som en engasjerende formidler av god bruk av IKT , og har villig delt erfaringer om digital undervisning, digitalt utviklingsarbeid og bruk av digitale verktøy til mål i læreplanen.  

Hun har med stort engasjement formidlet egne og skolens erfaringer på mange ulike konferanser, i podkaster, i presse og fagblad, og har tatt imot besøk fra andre skoler fra både inn- og utland.  Det er helheten av dette store engasjementet til denne genuint interesserte læreren som juryen har lagt spesielt merke til.

– Vi ser en lærer i klasserommet som brenner for god bruk av IKT, som har fått med seg kollegaer og som engasjerer så mange. Det handler om eplet og læreren. Årets vinner formidler et bredt spekter av temaer som inkluderer bruk av skjerm i skolen, den heldigitale skolen, inkludering i det digitale klasserommet, baklengsplanlegging og det digitale potensiale – matematikk for alle. Hele tiden med fokus på mestring, motivasjon og læring, og god bruk av IKT, fortalte leder av juryen, Bente Moen Kristiansen

skolemagasinet-logo-v2

Få Skolemagasinet rett inn i din e-post kasse

Eldre utgaver.

SkoleMagasinet-1-2024-